IGRAONICA ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI U OPRISAVCIMA

4. studenog 2014.

U ponedjeljak, 3. studenog 2014. održano je svečano otvorenje Igraonice „Pčelica“ u Oprisavcima. Igraonica „Pčelica“ smještena je u zgradi Općine Oprisavci koja je uredila prostor te osigurala nabavu namještaja i didaktičkih sredstava.

Odgojno-obrazovni rad povjeren je Udruzi Leptir iz Donjih Andrijevaca koja već 6. godinu provodi igraonice-radionice s djecom u Donjim Andrijevcima i Velikoj Kopanici. Program otvorenja svojim nastupom uveličala su djeca, članovi Udruge Leptir, koja pohađaju Igraonicu „Mrav“ u Donjim Andrijevcima.

Roditelji i djeca nisu krili oduševljenje prostorom i time što će u svojoj općini imati kvalitetan odgoj i obrazovanje djece od rane dobi.

SVEČANO OTVORANJE IGRAONICE "PČELICA" U OPRISAVCIMA

29. listopada 2014.

Uz financijsku potporu Općine Oprisavci koja je osigurala sredstva za kupovinu sve potrebne opreme i namještaja, te osiguran prostor u zgradi Općine, 3. studenoga 2014. godine svečano je otvorenje Igraonice "Pčelica" koja počinje s radom u organizaciji naše Udruge. Pozivamo sve zainteresirane roditelje predškolske djece da sa djecom dođu na svečano otvorenje u 17:00 sati.

ODRŽANA SVEČANOST ZATVARANJA PROJEKTA „GRADIMO ZAJEDNICE – PRIJATELJE DJECE“

24. listopada 2014.

23. listopada 2014. u prostorijama Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranog studija u Slavonskom Brodu, održana je svečanost zatvaranja projekta „Gradimo zajednice – prijatelje djece“ Europskog doma Slavonski Brod.…

Održana međunarodna konferencija “Izazovi u izgradnji zajednica prijatelja djece”

13. listopada 2014.

Europski dom Slavonski Brod, u partnerstvu s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti iz Osijeka, organizirao je međunarodnu konferenciju pod nazivom Izazovi u izgradnji zajednica – prijatelja djece, u hotelu Donat u Zadru, od 10. do 12. listopada 2014.…

Udruga Leptir uz potporu Općine Oprisavci otvara Igraonicu u Oprisavcima

20. rujna 2014.

OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE PREDŠKOLSKE DOBI Na 11. sjednici Općinskog vijeća Općine Oprisavci održanoj 9.9.2014.donesena je Odluka za javnu nabavu za opremanje dječje igraonice u Oprisavcima koja će biti smještena u jednom dijelu potkrovlja zgrade Općine. Odgojno-obrazovni rad s djecom provodit će Udruga Leptir iz Donjih Andrijevaca. Početak rada s djecom planira se za početak studenog 2014.

© 2009 Udruga Leptir - Design & development by Sklad