Odluka o odabiru kandidata za posao Spremač / Spremačica za dječju igraonicu ''Mrav'' Donji Andrijevci

28. veljače 2020.

Odluka o imenovanju povjerenstva za odabir kandidata za posao Spremač / Spremačica

21. veljače 2020.

OBAVIJEST: Prijave za posao Spremač / Spremačica za dječju igraonicu ''Mrav'' Donji Andrijevci

12. veljače 2020.

 

OBAVIJEST: Prijave za posao Spremač / Spremačica za dječju igraonicu ''Mrav'' Donji Andrijevci

Link sa informacijama za prijavu na stranicama HZZ.

Radno mjesto Spremač / Spremačica

Mjesto rada: DONJI ANDRIJEVCI, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Broj traženih radnika: 1

Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi

Radno vrijeme: 20 sati tjedno

Način rada: Smjena - poslijepodne

Smještaj: Nema smještaja

Naknada za prijevoz: Djelomično

Natječaj vrijedi od: 12.2.2020. do: 20.2.2020.

Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Razina obrazovanja: •Završena osnovna škola •Srednja škola 3 godine •Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: Nije važno

Opis poslova: održavanje prostora igraonice.

Od kandidata se očekuje da uz prijavu na radno mjesto obvezno dostave: životopis, kontakt podatke, dokaz o stečenoj stručnoj spremi (svjedodžbu), uvjerenje o nekažnjavanju odnosno o nevođenju postupka sukladno čl. 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13 i 98/19) ne starije od 6 mjeseci, dokaz o hrvatskom državljanstvu.

Poslodavac: LEPTIR - UDRUGA ZA CJELOVIT I SKLADAN RAZVOJ DJECE

Kontakt: •pismena zamolba: Grobljanska 20, 35 214 Donji Andrijevci

 

PROJEKT: Rekonstrukcija i opremanje prostora javne namjene za dječju igraonicu ''Mrav'' Donji Andrijevci

22. veljače 2019.

 

Na natječaju: Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja, Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ za koju korisnik traži javnu potporu), Podmjera 7.4. »Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu«, za projekt pod nazivom "Rekonstrukcija i opremanje prostora javne namjene za dječju igraonicu ''Mrav'' Donji Andrijevci" Udruzi Leptir odobrena su sredstva u iznosu 1.261.852,14 kuna, koja su u potpunosti financirana od strane EU i RH.

Naziv projekta: Rekonstrukcija i opremanje prostora javne namjene za dječju igraonicu ''Mrav'' Donji Andrijevci

Opis projekta: 

Ulaganje se odnosi na rekonstrukciju postojeće građevine i opremanje iste za potrebe dječje igraonice u naselju Donji Andrijevci, a kojom će se omogućiti provedba odgojno-obrazovnog programa za rad s predškolskom djecom s područja cijele općine Donji Andrijevci. Rekonstrukcijom i opremanjem igraonice prema propisanom Pravilniku o predškolskim ustanovama, stvoriti će se bolji uvjeti za odgojno-obrazovni rad sa djecom i u potpunosti će biti zadovoljeni svi propisani higijensko-tehnički i prostorno-tehnički uvjeti. Ulaganje za glavni cilj ima poboljšanje lokalnih temeljnih usluga na području Općine, te podizanje kvalitete i standarda organizirane njege, odgoja, obrazovanja i zaštite djece navedenog područja. Navedena investicija će pozitivno utjecati na unaprjeđenje sadržaja namijenjenih djeci i životnog standarda korisnika investicije na način da će se riješiti problem nedostatka infrastrukture za provedbu dječje igraonice, odnosno organizirane njege, odgoja, obrazovanja i zaštite djece do polaska u osnovnu školu.

 Korisnik: Udruga za cjelovit i skladan razvoj djece – Leptir, Donji Andrijevci

 Ukupni iznos projekta: 1.261.852,14 kuna

 Iznos potpore iz proračuna EU: 1.072.574,32 kune

Iznos potpore iz proračuna RH:    189.277,82 kune

PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014. – 2020.

Udio u sufinanciranom dijelu: 85% EU, 15% RH

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ za koju korisnik traži javnu potporu)

Podmjera 7.4. »Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu«

Tip operacije 7.4.1. »Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu«

 

IGRAONICA ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI U OPRISAVCIMA

4. studenog 2014.

U ponedjeljak, 3. studenog 2014. održano je svečano otvorenje Igraonice „Pčelica“ u Oprisavcima. Igraonica „Pčelica“ smještena je u zgradi Općine Oprisavci koja je uredila prostor te osigurala nabavu namještaja i didaktičkih sredstava.

Odgojno-obrazovni rad povjeren je Udruzi Leptir iz Donjih Andrijevaca koja već 6. godinu provodi igraonice-radionice s djecom u Donjim Andrijevcima i Velikoj Kopanici. Program otvorenja svojim nastupom uveličala su djeca, članovi Udruge Leptir, koja pohađaju Igraonicu „Mrav“ u Donjim Andrijevcima.

Roditelji i djeca nisu krili oduševljenje prostorom i time što će u svojoj općini imati kvalitetan odgoj i obrazovanje djece od rane dobi.

SVEČANO OTVORANJE IGRAONICE "PČELICA" U OPRISAVCIMA

29. listopada 2014.

Uz financijsku potporu Općine Oprisavci koja je osigurala sredstva za kupovinu sve potrebne opreme i namještaja, te osiguran prostor u zgradi Općine, 3. studenoga 2014. godine svečano je otvorenje Igraonice "Pčelica" koja počinje s radom u organizaciji naše Udruge. Pozivamo sve zainteresirane roditelje predškolske djece da sa djecom dođu na svečano otvorenje u 17:00 sati.

ODRŽANA SVEČANOST ZATVARANJA PROJEKTA „GRADIMO ZAJEDNICE – PRIJATELJE DJECE“

24. listopada 2014.

23. listopada 2014. u prostorijama Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranog studija u Slavonskom Brodu, održana je svečanost zatvaranja projekta „Gradimo zajednice – prijatelje djece“ Europskog doma

Održana međunarodna konferencija “Izazovi u izgradnji zajednica prijatelja djece”

13. listopada 2014.

Europski dom Slavonski Brod, u partnerstvu s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti iz Osijeka, organizirao je međunarodnu konferenciju pod nazivom Izazovi u izgradnji zajednica – prijatelja djece, u hotelu Donat u Zadru, od 10. do 12. listopada 2014.…

Udruga Leptir uz potporu Općine Oprisavci otvara Igraonicu u Oprisavcima

20. rujna 2014.

OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE PREDŠKOLSKE DOBI Na 11. sjednici Općinskog vijeća Općine Oprisavci održanoj 9.9.2014.donesena je Odluka za javnu nabavu za opremanje dječje igraonice u Oprisavcima koja će biti smještena u jednom dijelu potkrovlja zgrade Općine. Odgojno-obrazovni rad s djecom provodit će Udruga Leptir iz Donjih Andrijevaca. Početak rada s djecom planira se za početak studenog 2014.

© 2009 Udruga Leptir - Design & development by Sklad